Servicii

SERVICII

Asiguram toti pasii necesari implementarii sistemelor de afisare, de la consultanta in scopul stabilirii necesitatilor fiecarui client, proiectare, machetare, pana la instalare, punere in functiune, instruirea personalului si asigurarea operatiilor de mentenanta si service necesare fiecarui tip de afisaj, oferind astfel serviciile complete necesare implementarii solutiilor tehnice propuse.

 

Oferta noastra de servicii cuprinde:

 

Consultanta, proiectare si machetare

Consultanta este oferita cu profesionalism de catre specialistii nostri, solutia rezultata fiind perfect adaptata cerintelor clientului si integrata in specificul si destinatia spatiului clientului. Solutiile tehnice sunt corelate cu cele comerciale. Oferim variante optime prin care va puteti incadra in costurile planificate ale investitiei.

 

Productie

Compania noastra este dimensionata sa execute lucrari de orice volum in conditii de eficienta economica si calitate ridicata.

Volumul cel mai mare de lucrari executate este realizat din urmatoarele tipuri de lucrari: sisteme de afisaj cu LED programabile, preturi benzinarii si statii GPL, sisteme de afisaj cu LED industrial, cronometre, ceasuri industriale, reclame cu LED si cruci farmacie.

 

Montaj si asistenta tehnica

Oferim posibilitatea de a efectua montajul produselor achiziționate de la noi prin intermediul echipei noastre, punerea in functiune si instruirea personalului responsabil de functionalitatea echipamentelor.

 

Mentenanta si service post-garantie

Service-ul si mentenanta fac parte din gama de servicii integrate si solutii la cheie oferite de compania noastra. Punem un accent deosebit pe calitatea programelor de mentenanta si service, care garanteaza functionalitatea si stabilitatea sistemelor.

Orice defectiune survenita in perioada de garantie va fi remediata in cel mai scurt timp, la sediul nostru sau la locatia amplasarii echipamentului.

Dupa expirarea termenului de garantie puteti beneficia de servicii post-garantie pentru a asigura echipamentului dvs o functionare optima pe timp indelungat.

 

Reparatii alte sisteme de afisaj

Efectuam servicii de reparatii pentru firme si casete luminoase, cruci de farmacie cu LED-uri, reclame programabile cu LED. Inlocuim led-uri arse, module de alimentare, module de control, rame de aluminiu, etc. Reprogramam afisaje cu LED, cruci de farmacie.

Pentru firmele cu neon sau tuburi fluorescente inlocuim tuburile din casetele luminoase existente cu LED-uri pentru o mai buna iluminare, o durata de viata mai mare si un consum de energie mult mai mic. La reclamele cu tuburi spectrale inlocuim aceste sisteme de iluminat cu LED-uri.

WhatsApp Vorbim si pe WhatsApp