Termeni si conditi retur

Informatii retur persoane juridice (care nu au calitatea de consumator).

Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare aplicabila persoanelor juridice (operatori economici *) / clientilor care nu intrunesc conditiile privind calitatea de consumator* (Confom O.U.G. 34/2014 ).

* Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF cu exceptia organizatilor non-profit sau a asociatilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari).

Solicitarea de retur in cazul persoanelor juridice se va face pe mail, la adresa office@p10led.ro.
Conditiile de retur in cazul persoanelor juridice ( operatori economici* )/clientilor care nu intrunesc conditiile privind calitatea de consumator*:

 - perioada de 5 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produsului / produselor
 - produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit* (*toate produsele P10LED se executa la comanda, personalizate conform cerintelor clientului).
 - produsele acceptate ca retur, se vor returna in termen de maximum 3 zile (calendaristice) de la solicitarea de retur.

Conditiile de retur de mai sus sunt cumulative, astfel trebuie sa fie indeplinite toate pentru a putea returna un produs.
Ne rezervam dreptul de aplicare a unei penalizari sau de a refuza returul in cazul produselor care nu indeplinesc conditiile mai sus mentionate sau cu termen de retur depasit.

Valoarea produselor folosite, cu urme de uzură (zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs Recondiționat / Refurbished. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

Valoarea produselor cu accesorii originale lipsă sau incomplete (de exemplu: suporți de prindere, cablu de alimnetare, console metalice si flanse etc.) se diminuează conform valoarii aducerii la conformitate.


Orice modificare a starii produselor acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea proceduri de returnare supusa taxelor de readucere a produselor la starea in care au fost livrate.

Diminuarea se aplica intre 10%-50% din valoarea initiala a produsului. Taxa de diminuare va fi comunicata catre client la receptionarea produselor.